Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Черно море започва изпълнението на "план 2013"
Автор: Екип Varna24.bg 12:59 / 01.08.2011Коментари (2)1148
© Ole-bg.com
С домакинския мач срещу "Монтана“ в събота "Черно море“ започва изпълнение на проект 2013. Неговата крайна цел е най-късно след две години отборът да е в Европа по случай 100-годишния юбилей на клуба. През този сезон от ръководството отново няма да афишират, че футболистите трябва да вземат евровизи, за да не затормозяват психиката им и да свалят напрежението. Ако в хода на първенството обаче се удаде възможност за атака на 4-ото място, "моряците“ ще се възползват от нея. Така стана миналата пролет, когато досадна грешка именно срещу "Монтана“ на "Тича“ и съдийска брадва срещу "Локо“ в София попречиха на тима да се върне Лига Европа. През сезон 2011/2012 приоритетна цел е изграждането на перспективен отбор, който с минимални, но класни попълнения през другото лято задължително да играе в Лига Европа през 2013-а. В предстоящото първенство спортно-техническият щаб ще трябва да прецени кои от настоящите футболисти стават за европейския терен и на кои постове ще са необходими стойностни нови изпълнители.
Междувременно двама или трима дебютанти ще излязат титуляри за "Черно море“ срещу "Монтана“ на 6 август. Със сигурност в 11-те ще започнат левият бек Ивелин Янев и нападателят Хермес Паломино. Възможно е също дебют да направи и Симеон Симеонов, който е алтернатива на наказания Георги Илиев. Другият вариант е до Самуел Камазола функциите на втория вътрешен халф да изпълнява Димитър Петков. Другите в средата на терена ще са Дончо Атанасов – отляво, Георги Божилов – в средата, и Илиян Капитанов – вдясно.

Източник: Недко Петров, Народно дело







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
То и план за стадион имаше, дето вече трябваше да е готов. Пак , ли в София ще "домакинстваме" или "само" в Бургас.
-1
 
 
Първо саберете некой дрига стотинка си купите нови екипи, оправете си терена и кенефа на стадиоана, че вече и в селата има по-добри условия! после ми говорете за планове 2013
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: