Черно море започва изпълнението на "план 2013"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:59 / 01.08.2011
1148
С домакинския мач срещу "Монтана“ в събота "Черно море“ започва изпълнение на проект 2013. Неговата крайна цел е най-късно след две години отборът да е в Европа по случай 100-годишния юбилей на клуба. През този сезон от ръководството отново няма да афишират, че футболистите трябва да вземат евровизи, за да не затормозяват психиката им и да свалят напрежението. Ако в хода на първенството обаче се удаде възможност за атака на 4-ото място, "моряците“ ще се възползват от нея. Така стана миналата пролет, когато досадна грешка именно срещу "Монтана“ на "Тича“ и съдийска брадва срещу "Локо“ в София попречиха на тима да се върне Лига Европа. През сезон 2011/2012 приоритетна цел е изграждането на перспективен отбор, който с минимални, но класни попълнения през другото лято задължително да играе в Лига Европа през 2013-а. В предстоящото първенство спортно-техническият щаб ще трябва да прецени кои от настоящите футболисти стават за европейския терен и на кои постове ще са необходими стойностни нови изпълнители.
Междувременно двама или трима дебютанти ще излязат титуляри за "Черно море“ срещу "Монтана“ на 6 август. Със сигурност в 11-те ще започнат левият бек Ивелин Янев и нападателят Хермес Паломино. Възможно е също дебют да направи и Симеон Симеонов, който е алтернатива на наказания Георги Илиев. Другият вариант е до Самуел Камазола функциите на втория вътрешен халф да изпълнява Димитър Петков. Другите в средата на терена ще са Дончо Атанасов – отляво, Георги Божилов – в средата, и Илиян Капитанов – вдясно.

Източник: Недко Петров, Народно дело


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).