Венци Маринов очаква много от Капитанов и Митев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:51 / 02.08.2011
1115
Първият треньор на Илиян Капитанов във Варна – Венцислав Маринов, не е изненадан, че талантът е на път да се утвърди в представителния тим. В събота се очаква 19-годишният Капитанов да започне в основния състав на "моряците“ срещу "Монтана“ като десен външен халф. Венци уточни, че през последните 7 години в децата и юношите младша и старша възраст на варненския клуб Илиян е вкарал над 250 гола. Именно Маринов е довел футболиста от Генерал Тошево в морската столица.
"Илиян има всичко за един нападател – реализатор е, бърз, с рязък демараж и умее да се пласира. Пускал съм го и като десен халф, така че това не е нещо ново за него. Трябва повече да обърне внимание на играта в дефанзивен план и да са търпеливи към него“, каза Венци. Последният възлага големи надежди и на друг свой възпитаник - левия халф Виктор Митев: "Виктор обаче е само от един месец при мъжете и още не се е адаптирал. Важното е, че има безспорни качества и е въпрос на време да ги развие.“


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).