Испания ни покани за контрола по футзал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:33 / 03.08.2011
556
Сериозно уважение към българския футзал бе засвидетелствано не от кой да е, а от европейския шампион Испания. В канцеларията на родния футболен съюз е получена покана от иберийците за контролна среща. Както е известно, наскоро Боби Михайлов бе избран за шеф на футзала в Европа и по този повод от Испания са решили да демонстрират уважението си към нас.
Проверката обаче е била отказана от нашите, тъй като датата, на която "Ла фурия“ е искала да се проведе спарингът, е три дни преди старта на квалификациите за световното първенство. В тях България ще опита да прескочи първия кръг, което й избяга на косъм в последните два опита.
Въпреки отказа в щаба на нашите са изключително доволни, че вече имат контакти с толкова развита във футзала държава като Испания. Досега България играеше контроли единствено със съседните държави.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).