Кателиев: Спартак 1918 тръгва нагоре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:20 / 24.08.2011
737
Според Диян Кателиев "Спартак 1918“ ще тръгне нагоре, след като в неделя победи "Любимец“ във Варна. "Трите точки ще са за нас, тъй като съм убеден, че няма да допуснем второ падение у дома, както срещу "Сливен“. Тогава бяхме трагични, едва ходехме, имаше умора. Сега след равния в Пловдив си върнахме самочувствието“, заяви за "Народно дело“ Кателиев. Последният донесе точката срещу "Ботев“ след двойно подаване с Гонзо и безпощаден шут. Любопитно е, че това е първото попадение за Катера от 18 месеца в професионалния футбол. За последно той бе вкарал за "Калиакра“ в Източна "Б“ група през пролетта на 2010-а.
"Доволен съм, че се разписах, но по-важно е, че голът имаше стойност. Можехме дори да бием под тепетата, въпреки че в последните минути съдията ни набута в нашата половина с измислени фаулове и ни вдигаше картони за щяло и нещяло“, допълни Диян. Последният смята, че силите в групата са изравнени и всички отбори ще губят точки. "Сега за нас е от значение да показваме играта, която можем, и да сме постоянни на терена. Получи ли се, резултатите ще идват от само себе си“, завърши Диян.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).