Арестуваха двама от биячите, нападнали феновете на "Черно море"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:17 / 25.08.2011
911
Двама от хулиганите, нападнали с ножове феновете на "Черно море" след мача с "Левски" на 13 август са разкрити. Това са 41-годишен софиянец и мъж на 30 години от Гоце Делчев, съобщиха от пресцентъра на варненската полиция. И двамата са безработни и неосъждани. Те са били заведени във Второ РПУ на 19 август. На следващия ден им е било повдигнато обвинение за хулиганство. Първоначално двамата биячи са били задържани в ареста. След като са платили гаранция от 2000 лева мъжете са пуснати.
Разследването за това кои са останалите хулигани, участвали в побоя продължава.
След фитболната среща в болница се оказаха петима души. Сред тях имаше и наръгани с нож. Сблъсъкът между феновете на двата отбора стана пред заведение в близост до стадион "Тича". Там привържениците на моряците празнували победата на любимия си тим. В разгара на купона обаче в заведението влезли 10-тина души, добре прикрити с качулки на главите и кърпи на лицата и започнали да трошат и да нападат феновете на варненския отбор.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).