Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Тодор Марев: Черно море да е внимателен и търпелив в събота
Автор: Екип Varna24.bg 15:58 / 25.08.2011Коментари (1)1004
© studiodechev.com
Футболистите на "Черно море“ трябва да са внимателни и търпеливи срещу "Миньор“ в събота. Това заяви за "Народно дело“ клубната легенда Тодор Марев. "Макар че бихме перничани на "Тича“ с 4:0 и 3:0 в последните ни две срещи, до победите не се стигна леко. И двата двубоя бяха трудни за нас, така очаквам да бъде и сега. Жълтата лампичка свети и нашите трябва да подходят внимателно и търпеливо“, каза Марев. Рекордьорът по изиграни мачове за "моряците“ очаква да спечелят с прагматична игра четвъртата си поредна победа: "Виждам нещо като 2:0 за нас. Най-важна обаче е победата, която ще ни позволи да се утвърдим като лидер в класирането с пълен актив от 12 точки.“
Относно лидерската позиция на варненския тим Марев разказа и любопитна история за по-младите ни поколения. "Преди 29 години водехме в класирането 11 кръга. В Петрич обаче съдиите ни спряха по грозен начин. При 1:1 Марио Вълков се откъсна сам срещу вратаря, но реферът свири край на мача, въпреки че редовното време не бе изтекло. Прибрахме се в съблекалните и се развикахме. В крайна сметка дежурният делегат Румянчев ни каза отново да излезем на терена и да доиграем срещата. Играхме още 5 мин, но резултатът остана равен. Ако бяхме победили, щяхме да се бетонираме на върха. Не ни позволиха обаче“, върна се назад във времето Тодор Марев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Така беше само че преди 30 години(1981 г.).Започнахме с 4 победи,в пети кръг равен като гости на Академик Свищов,победа в 6 кръг и първа загуба в седмия кръг,но си останахме водачи в класирането до 11 кръг.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: