Тодор Марев: Черно море да е внимателен и търпелив в събота

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:58 / 25.08.2011
1004
Футболистите на "Черно море“ трябва да са внимателни и търпеливи срещу "Миньор“ в събота. Това заяви за "Народно дело“ клубната легенда Тодор Марев. "Макар че бихме перничани на "Тича“ с 4:0 и 3:0 в последните ни две срещи, до победите не се стигна леко. И двата двубоя бяха трудни за нас, така очаквам да бъде и сега. Жълтата лампичка свети и нашите трябва да подходят внимателно и търпеливо“, каза Марев. Рекордьорът по изиграни мачове за "моряците“ очаква да спечелят с прагматична игра четвъртата си поредна победа: "Виждам нещо като 2:0 за нас. Най-важна обаче е победата, която ще ни позволи да се утвърдим като лидер в класирането с пълен актив от 12 точки.“
Относно лидерската позиция на варненския тим Марев разказа и любопитна история за по-младите ни поколения. "Преди 29 години водехме в класирането 11 кръга. В Петрич обаче съдиите ни спряха по грозен начин. При 1:1 Марио Вълков се откъсна сам срещу вратаря, но реферът свири край на мача, въпреки че редовното време не бе изтекло. Прибрахме се в съблекалните и се развикахме. В крайна сметка дежурният делегат Румянчев ни каза отново да излезем на терена и да доиграем срещата. Играхме още 5 мин, но резултатът остана равен. Ако бяхме победили, щяхме да се бетонираме на върха. Не ни позволиха обаче“, върна се назад във времето Тодор Марев.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).