Лекоатлети и ватерполисти са №1 на Варна за юли

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:06 / 25.08.2011
447
Световните шампиони по лека атлетика за хора с нарушено зрение – Иван Стоев и Филип Филипов, и бронзовите медалисти от държавното първенство по водна топка за мъже "Комодор“ са определени за спортист и отбор на Варна за месец юли. В традиционната анкета участват варненските спортни журналисти. Те дадоха четири гласа за Иван и Филип от училището за деца с нарушено зрение "Иван Шишман“ в Аспарухово. Двамата спортисти взеха златни медали в дисциплините 100, 200 метра и дълъг скок от световното първенство в САЩ. Освен Стоев и Филипов, гласове получи още автомобилният пилот Тодор Славов.
В допитването за отбор №1 ватерполистите на "Комодор“, водени от треньоро Николай Николов-Майката, взеха пет вота, с две точки са плувците на "Черно море-Армеец“, а с един глас - "Одесос-Хидроремонт“ (плажен футбол). "Комодорите“ спечелиха сблъсъка за бронзовите медали с 2:1 победи над съгражданите си и миналогодишни шампиони от "Черно море 1948“.
По традиция организаторите наградиха и най-изявените таланти от спортното училище "Георги Бенковски“. Този месец призът отиде при гребкините Снежана Петкова и Николета Николова, чиято треньорка е Сия Нейкова. Те обаче са на лагер и не присъстваха на церемонията.
№1 на сайта на анкетата www.sportistnavarna.com пък стана Албена Мартинова. Талантливата състезателка на "Аква спорт“ спечели четири медала от държавното първенство по синхронно плуване. Тя събра цели 88 процента от гласовете в онлайн анкетата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).