Трендафилов: Точката срещу Любимец е успех и провал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:47 / 30.08.2011
573
Точката за "Спартак 1918“ срещу "Любимец“ е едновременно успех и провал. Това заяви за "Народно дело“ Димитър Трендафилов. "Успех е, защото с оглед на играта ни можехме и да загубим. Провал е, тъй като направихме равен у дома след важната точка в Пловдив. Но най-големият провал е начинът на игра на момчетата. Не е нормално след три кръга да имаме толкова малък точков актив. Изиграхме един слаб мач. Жалко че във второ домакинство не можем да вземем победата. Иначе играхме с една идея по-добре, отколкото срещу "Сливен", допълни Митко. Той призна, че на почивката е повишил тон в съблекалнята: "През второто полувреме излязохме по-мотивирани, но не се получи това, което искам да виждам като игра. Просто беше недостатъчно."
Трендафилов няма обяснение също как в Пловдив неговите момчета са излезли преобразени въпреки резила срещу "Сливен", а срещу "Любимец" е липсвало желание за победа. Според него проблемът на отбора е психологически. "Всичко опира до психика, а във важните моменти нямаме такава. Тези футболисти аз ги тренирам, аз съм ги избирал, така че вината за незадоволителното им представяне е моя", допълни Трендафилов. Последният уточни, че няма конфликти в съблекалнята между отделните футболисти, тъй като е създаден добър колектив и не може да става дума за вътрешни разногласия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).