Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Черно море играе с Цървена звезда, трима таланти - при мъжете
Автор: Екип Varna24.bg 11:37 / 08.09.2011Коментари (0)662
©
Баскетболният "Черно море“ ще играе контролна среща с "Цървена звезда“. Воденият от легендарния треньор Светислав Пешич тим идва в България за подготовка и няколко спаринга. Проверката на "моряците“ ще се играе на 20 септември в Самоков. Ден по-рано варненци срещат и отбора на домакините от "Рилски спортист“. Както е известно, Пешич е в близки отношения с наставника на "скиорите“ Росен Барчовски, както и с този на "Черно море“ Любомир Минчев и това е повлияло за уговарянето на тези контроли.
Около 15 септември варненци излизат и срещу "Черноморец“ (Бургас). В момента подготовката на "моряците“ се води от помощник-треньора Петко Делев, тъй като старшията Любомир Минчев бе досега с националния отбор за мъже. "Любо ще дойде във Варна след 2-3 дни, за да продължи тренировките на момчетата“, каза за "Народно дело“ Делев.
Специалистът допълни, че всички от миналогодишния състав ще бъдат в тима и през новото първенство. "Народно дело“ припомня, че единствено Сашо Янев по всяка вероятност ще напусне, тъй като е ухажван от водещите родни клубове, както и от няколко чуждестранни.
Делев разкри, че трима младоци ще бъдат включени в мъжкия състав. Това са Николай Стоянов, който е роден 1994 г., изявявалият се предимно в Младежката лига Хакан Сербезов и 16-годишният център Денислав Вутев, който още миналата година записа няколко минути на терена в Националната баскетболна лига. Последният обаче се възстановява от контузия и още не може да се каже кога ще е пълноценен за игра. Пламен Алексиев, който отпадна от състава на националния отбор за европейското поради контузия, също тренира индивидуално. Опитният плеймейкър по всяка вероятност ще пропусне контролите с "Черноморец“, "Рилски спортист“ и "Цървена звезда“.
В "Черно море“ продължава да се търси и спонсор, след като Асен Христов се отказа да бъде основен спомоществовател на клуба.

Източник: Александър Дечев, Народно дело







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: