Стефан Генов: Миро Манолов се чувства все по-добре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:48 / 08.09.2011
723
Нападателят на "Черно море“ Мирослав Манолов се чувства по-добре с всеки изминал ден. Това обяви треньорът на варненци Стефан Генов два дни преди мача с "Литекс“. Както е известно, Миро лекува повече от година и половина контузия, но вече записа на няколко пъти влизания като резерва в досегашните двубои. "От ден на ден той се чувства по-добре. В Плоещ игра повече от 60 минути доста успешно. Разбира се, че не е на върха на формата си, но напредва. Аз бях казал, че ще очаквам от него това, на което е способен, след 8-и - 9-и кръг“, каза Генов. Много е вероятно именно Манолов да замени в стартовите 11 на "Черно море“ Хермес Паломино.
Генов каза още, че четирите победи от старта на сезона не са накарали футболистите му да се възгордеят. "Нашите плюсове са, че сме в много добро игрово състояние, а най-голямото ни преимущество е, че сме идеален колектив. Сред нас няма звезди. Момчетата са здраво стъпили на земята, знаят какво представляват, раздават се и се развиват“, коментира Генов.
Според него "Черно море“ има шансове да бие в Ловеч, въпреки че излиза срещу много добре комплектуван отбор


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).