Любо Пенев: Черно море може да бие всеки, но не ме притеснява

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:55 / 08.09.2011
539
Старши треньорът на "Литекс“ Любослав Пенев очаква победа за своя тим в съботния мач от петия кръг на "А“ група срещу "Черно море“ в Ловеч. Срещата е с начален час 20,00. "Нямам никакви притеснения. Познавам отлично моя отбор, а също така и "Черно море“, който е много сериозен състав. Направиха много добри мачове и неслучайно са сред лидерите. Но в началото на първенството всеки има нужда от точки и ние излизаме за победа, защото тя е много необходима за нас. "Черно море“ е един добре подреден отбор, добре сглобен. Отбор, който обича единоборствата, отбор, който има футболисти, с които може да ни изненада. Но ние ще вземем необходимите мерки. Очаква ни много интересен мач, в който излизаме само за победа“, каза Пенев.
Той ще решава днес дали да използва капитана Небойша Йеленкович. Френският защитник Максим Жос и бразилската звезда Уелингтом да Силва-Том, които също страдаха от контузии, вече са на 100% готови и ще бъдат на линия за важния мач.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).