Сашо Янев отказа на левски, ще ходи в чужбина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:50 / 14.09.2011
385
Баскетболистът на Черно море Александър Янев няма да играе в Левски през новия сезон. Играчът имаше оферта от "сините", но след дълъг размисъл е решил да не я приеме. Като мотив за отказа си той е посочил пред старши треньора Константин Папазов, че желае да играе в чужбина.
"Със Сашо Янев се бяхме разбрали да ни даде отговор до 10-и септември и той беше коректен с нас, като ни каза решението си само с ден по-късно. Аз уважавам неговия избор и в никакъв случай не му се сърдя. Той е добър и перспективен играч и личното му желание и амбиция е да се развива в чужбина. Пожелавам му да има дълга кариера зад граница и ако някой ден се завърне да играе в България това да стане с екипа на Левски. Ние бяхме постигнали договорка по всички параметри с Черно море, но личното желание на играча надделя. Ние трябва да адмирираме това негово решение и без да подценявам българските колеги трябва да признаем, че играчите навън израстват повече. Доказателство за това е и успехът на нашите юноши на Световното в Римини за 3х3, където трима от четиримата ни играчи се развиват в Италия. Пожелавам успех на Янев и дано продължава да се развива по този добър начин" заяви за BGbasket.com Тити Папазов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).