Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Тодор Марев: Черно море ще бие с 2:0
Автор: Екип Varna24.bg 17:05 / 16.09.2011Коментари (3)874
© studiodechev.com
Легендата на "Черно море“ Тодор Марев прогнозира победа с 2:0 над "Лудогорец“ в неделя. "Този резултат ми се върти в главата и дано изляза прав, въпреки че давам рисково предвиждане. Помня обаче как преди 3 години "Сливен“ беше лидер, но записа първа загуба на "Тича“. Сега очаквам същото да стане с "Лудогорец“, въпреки че е в подножието на върха“, заяви за "Народно дело“ рекордьорът по изиграни мачове за "моряците“.
Марев очаква европейски футболен празник на "Тича“ - като продукция на терена и поведение на трибуните. "Двата отбора имат много добри футболисти за родните стандарти, набраха самочувствие след силния старт и е логично да зарадват многобройната публика“, допълни Марев. Като бивш защитник той отличи и грамотната игра в дефанзивен аспект на съперниците. "Всичките играчи дейно участват в отнемането на топката и това прави "Черно море“ и "Лудогорец“ още по-опасни. В средата на терена и атака пък те разполагат с доказани изпълнители, които могат да се справят с всяка защита в "А“ група“, завърши Марев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
БРАВО ТОШКО-ВЕЛИКО,ОГРОМНО ЗЕЛЕНО СЪРЦЕ ИМАШ,КОЕТО ВИНАГИ ОСТАВЯШЕ НА ТЕРЕНА!! ПОМНИМ ТЕ, УВАЖАВАМЕ ТЕ,ОБИЧАМЕ ТЕ И НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВИМ!!!!
0
 
 
Да Пантерата ще липсва! Но ЧЕРНО МОРЕ е Колектив от можещи и отлично подготвени футболисти. Ние не треперим от никого.Тича е крепост.Имаме отличен треньор и прекрасна публика.Ще смачкаме Делиормана!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: