Шампионка по художествена гимнастика в битка за iPad2

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:46 / 19.09.2011
1786
Вчера в едно от най-големите казина в София завъши първият покер турнир за журналисти, организиран от Българска федерация по турнирен покер и спонсориран от Унибет.   
Деветнадесет журналисти от водещи български медии премериха сили на двете турнирни маси. Специалното присъствие на турнира беше бронозовата медалистка от Атина'04 по художествена гимнастика Елеонора Кежова. През цялото време красивата спортистка беше подкрепяна от своята половинка, крилото на Лукойл Академик - Веселин Веселинов. Въпреки силната подкрепа, Елеонора отпадна в сравнително ранен етап на надпреварата. 
Най-добре представилата се дама се оказа Мариана Климентиева от вестник "Засада", която си тръгна от турнира с комплект бижута от австрийски кристали. 
Един от най-емблематичните спортни журналисти на България - Георги Попвасилев - стигна до финалната маса още в първия си турнир на живо. Специалистът в Бундеслигата отпадна предпоследен и за малко да се изправи в директен сблъсък на нерви с големия победител.   След близо четири часа игра, голямата награда iPad2 отиде в редакцията на светския сайт bg-vip. Стоян Стянов не остави никакви шансове на конкуренцията и дори призна, че нивото му далеч надвишава това на колегите му от други медии. Тридесет и две годишният журналист играе покер от около 6 години и това е неговият пети турнир на живо. Изключително полезна се оказа, че ще му бъде технолигичната награда, която той обеща да използва по предназначение в професионалните си ангажименти. 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).