Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Любо Минчев хвали отбора за играта в Самоков
Автор: Екип Varna24.bg 12:59 / 22.09.2011Коментари (0)360
© Ole-bg.com
Старши треньорът на баскетболния "Черно море“ Любомир Минчев е останал доволен от представянето на тима в двете контролни срещи в Самоков. Младият варненски тим игра с "Рилски спортист“ и сръбския гранд "Цървена звезда“ и загуби съответно с 86:95 и 78:95. Трябва да се отбележи, че отборът от западната ни съседка е пълен със звезди, а между тях е и шампионът в НБА с "Лос Анджелис Лейкърс“ Адам Морисън, който бе над всички и записа 20 точки за сърбите. Александър Янев бе най-резултатен за българския отбор с 18 точки и 8 борби. 16 точки отбеляза Васил Кьосев, а 11 добави Николай Колев.
"В дните преди участието ни в Самоков имахме много проблеми с контузии. Пламен Алексиев, Симеон Михайлов и Николай Стоянов бяха с различни проблеми, а отделно шестима души играха на железничарското европейско първенство. Затова не очаквах да играем добре в Самоков, но се оказа обратното. Момчетата се представиха доста над очакванията. Показаха куп добри неща, които ме изненадаха. Естествено, имаше и доста грешки, но това е нормално за този етап от подготовката“, каза за "Народно дело“ Минчев.
Наставникът закъсня за подготовката, тъй като имаше ангажименти с националния отбор. Той обаче се е чувствал спокоен, тъй като в негово отсъствие Петко Делев се е грижил за тренировките. "Като пристигнах във Варна, установих, че основната част по физическата работа Петко Делев я е свършил перфектно. Отборът изглеждаше добре“, коментира още специалистът.
В края на седмицата той планира тимът му да изиграе една контролна среща, но все още не е ясен съперникът. Варненци са поканени и за участие в турнир в Стара Загора и до няколко дни ще бъде даден отговор дали приемат. Проблемът в намирането на съперници за спаринги с "Черно море“ е, че Варна е далеч от повечето градове и не всеки иска да пътува за мачове. Желанието на Минчев обаче е "моряците“ му да играят както като гости, така и у дома.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: