Иван Манолов за пореден път се изгаври с футболния Нефтяник!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:30 / 22.09.2011
682
Иван Манолов за пореден път се изгаври с футболния Нефтяник!
Въпросната личност допусна грубо нарушение на правилника, свързано с протокола който трябва да съществува във всеки двубой!
Дежурният делегат на срещата с Албена 97 от местната А окръжна група, зона Изток допусна подписите за протокола да бъдат подправени. Самият той заяви, че  знаел какво върши и ще си понесе последствията. Признанието дойде от делегата след срещата и бе направено пред ръководството на Нефтяник. По думите му шефът на БФС, зона Добрич е знаел за подправянето на протокола, а впоследствие Манолов е отрекъл.  
Факт и поредния абсурд в цялата ситуация е, че делегата си признава нарушението, а Манолов обява двубоя за редовен. 
Другата тема произлязла от срещата бе поредната гавра и от страна на съдиите спрямо Нефтяник. 
"Вече ни писна от произвола на съдиите и няма да допуснем във всеки мач да ни се подиграват. Най-вероятно ще потърсим правата си в съда", коментира Веселин Василев, член на Управителния съвет на Нефтяник. 
Двубоят с Албена 97 завърши при резултат 2:2 с гол на гостите в последните секунди. Впоследствие се оказва, че някой измежду съдиите и делегата е решил да квалифицира мача за прекратен, което не отговаря на истината, тъй като главният съдия посочи центъра след изравнителното попадение и впоследствие край на мача. Никой от Нефтяник не е уведомен, че съдията в крайна сметка е прекратил двубоя. 
Боби Михайлов изхвърли Лотар Матеус, но кога ще изхвърли от футбола служители като Иван Манолов, който освен че пречи на развитието на футбола в малките региони, а иска и да го съсипе?
Ако трябва ще стигнем до съд, но ще докажем, че подписите са фалшиви и ще извоюваме правото си на "честна игра"!
Боби, вземи мерки, защото идва нов конгрес за избор на шеф на БГ-футбола, а и ние ще имаме право на глас!


Източник: Калоян Златков, OLE-BG.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).