Член на УС на "Спартак 1918“ не знае на кого да даде оставка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:29 / 22.09.2011
677
Един от най-дългогодишните привърженици на "Спартак 1918“, който в момента е в управителния съвет на любимия си клуб - Димитър Симеонов, разкри пред "Народно дело“, че няма пред кого да си подаде оставката. След третата загуба на тима в първенството на Източната "Б“ група той и колегата му Валери Георгиев решиха да поемат вината и да се оттеглят от постовете си. "Шефовете са заети и не могат да се срещнат с нас. Така няма пред кого да си подадем оставките. Ние стигнахме до това решение след неубедителните резултати. Някой трябва да поеме вината. Важно е човек да има чувство за морал“, коментира Симеонов.
Той призна, че е трето поколение спартаклия и го боли много за клуба. "Бият ни като тъпан където отидем. Нужни са промени, и то радикални. В управата на клуба трябва да има повече футболни хора. В момента такива няма. Освен това много трудно се събираме управителният съвет за провеждане на заседания. Така няма как да се върви нагоре“, категоричен бе Симеонов.
Той е категоричен, че дори оставайки извън управлението, ще продължи да посещава всеки мач на "Спартак 1918“ до края на живота си.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).