Пребиха спортния журналист Екатерин Дончев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:26 / 26.09.2011
907
Варненският спортен журналист от сайта Brigadasport Eкатерин Дончев е бил пребит около 2 часа тази сутрин в курорта Златни пясъци, съобщи самият той. Екатерин е с 10-сантиметрова рана отзад на главата, а цялата му риза е била напоена с кръв. В момента той се възстановява у дома.
Преди минути Еката, както всички колеги го знаем, пусна и описание на случилото се в своя сайт. Ето как е описал той случилото се:
"Искам изрично за подчертая, че случката тази нощ, в курорта "Златни пясъци", няма нищо общо с каквито и да са политически, спортни и други страсти. Един инцидент, който може да се случи с всеки един от нас.
Какво всъщност се случи:
На излизане от един от хотелите в курорта, реших да ползвам услугите на едно от чакащите таксита. Предложената ми тарифа от 40 лв. за около 10 км до Евксиноград не ми допадна и заявих това на шофьора в колата.  Отдалечавайки се от стоянката на такситата реших да си поръчам такова по телефона. В това време получих удар по главата и ме ритнаха през краката. Паднах на земята облян в кръв. Това е! Как се прибирах окървавен само аз си зная след като вече никое такси не искаше да ме вземе като ме вижда в какво състояние съм.
Още веднъж искам да подчертая ДЕБЕЛО! Инцидентът няма нищо общо с работата ми като журналист и публикациите в нашия сайт.
Благодаря на всички приятели и колеги за оказаната помощ и подкрепа!".
Екипът на www.ole-bg.com желае на Еката по-бързо възстановяване!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).