Жоро Илиев: Трябва да се върнем на победния път

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:15 / 30.09.2011
619
Капитанът на "Черно море“ Георги Илиев е категоричен, че варненският отбор има качествата да се пребори за местата, даващи право за участие в европейските клубни турнири. Това обаче според Жоро ще стане единствено с постоянство. "Тръгнахме страхотно в първенство. Постигнахме четири победи. Но след това дойдоха някои негативни резултати. Срещу нас имаше класни отбори, каквито са "Литекс“ и "Лудогорец“, но има и нещо друго. След първата загуба в съблекалнята имаше минорно настроение и това повлия. Важното е сега да се вдигнем и да се върнем на правия път. Със сигурност сме силен отбор, доказахме го. В Европа обаче не се влиза с 1-2 победи. Трябва постоянство през цялата година“, категоричен е Илиев.
Той се надява, че още срещу "Черноморец“ утре "Черно море“ ще се върне на победния път. "Силен отбор са, но пред нашата публика няма да имаме право на грешка“, завърши футболистът.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).