Генов: Паломино е в групата, но не е готов за 90 минути

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:33 / 01.10.2011
398
Ермес Паломино ще поведе атаката на "Черно море“ в днешното морско дерби с "Черноморец“. Двубоят е от 16 ч. на "Тича“ и ще се ръководи от Ивайло Стоянов. Венецуелецът обаче няма да е готов за пълни 90 минути, разкри наставникът Стефан Генов. Както е известно, Ермес не е играл повече от месец и все още не е навлязъл в игрова форма. За последно той се появи на терена при 2:0 над "Миньор“ на 27 септември и бе в основата на двата гола за своите. След това обаче венецуелецът се възстановяваше от травма в коляното и без него тимът не успя да вкара в три мача поред и записа две загуби и едно реми.
Стефан Генов се колебае също на кой да заложи като десен външен халф. Наставникът ще избира между Веско Марчев и Илиян Капитанов, който до този момент е голмайстор на тима с 2 гола. Дебют ще запише Цветан Йотов, който ще замести наказания Росен Колев.
"Искаме да прекъснем негативната серия и вярвам, че ще го направим. Добре че успяхме да запазим спокойствието си след лошите резултати в последните три кръга, но е време отново да покажем, че можем да вкарваме голове и да побеждаваме“, заяви Стефан Генов. По схемата 1-4-2-3-1 по всяка вероятност той ще използва: Пиргов – С. Александров, Ал. Александров, Йотов, Янев – Камазола, Илиев, Марчев (Капитанов), Божилов, Атанасов – Паломино. В 18-те са също: Денчев, Попов, Петков, Николов, Т. Колев и Манолов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).