Ваня Стамболова награди мол ориентировачи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:11 / 02.10.2011
458
Топлекоатлетката Ваня Стамболова награди призьорите в първото състезание по ориентиране в мол. Атрактивната надпревара се проведе в търговския център "Варна тауърс" с участието на повече от 300 състезатели и ученици от варненските училища. Съорганизатор на проявата бе клуб "Бегун". Варненката, която е шеста на 400 м препятствия от последното световно първенство, също реши да се пусне в съревнованието на олимпийския принцип. Ваня се представи добре, но, за разлика от лекоатлетическите шампионати, не успя да влезе в медалите.
На първо място при мъжете завърши Ивайло Каменаров от клуб "Компас Крос" (Русе). Втори е Кирил Николов от клуба организатор - "Бегун" (Варна), а трети се нареди Иван Димитров от "Браун тим" (Велико Търново). При жените №1 е Мартина Джулиева от "Трапезица" (Велико Търново), следвана от Златомира Жечева от "Академик" (Варна) и Елена Димитрова от "Бачо Киро" (Дряново).
Организаторите раздадоха и няколко комплекта отличия при подрастващите, а медали имаше за всички участващи деца. Партньорите в организацията - "Варна Тауърс" и клуб "Бегун", останаха много доволни от масовия брой участващи и обещаха да направят МОЛ ориентирането ежегодно.
Спонсори на събитието са въртящият ресторант "Магнито скай", магазин "Максспорт", магазин за техника "Денси", мегамаркет "Рода", боулинг клуб "Биг Болс" и специални медали от търговски център "Варна Тауърс".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).