Божилов измъчван от сериозен вирус 2 седмици преди мача

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:30 / 05.10.2011
565
Халфът на "Черно море“ Георги Божилов е измъчван от вирус и стомашно разтройство през последните две седмици. Той не е тренирал пълноценно и това се е отразило на играта му срещу "Локомотив“ (Сф) и "Черноморец“. Дори пред двубоя с "акулите“ се наложило на Божилов да му преливат глюкоза В12 за подсилване, тъй като краката му треперели и се чувствал неразположен. "Умишлено не давахме информация за състоянието на Жоро, за да не научават съперниците. Убеден съм, че в паузата ще си върне физическата форма, а футболното си го може“, заяви за "Народно дело“ Стефан Генов.
Неприятно, че вирусът, който е пипнал Божилов, тръшнал и Даниил Ратников. Естонецът може да пропусне спаринга с румънския "Конкордия“ (Кажня) в петък, което няма да е добре за него, тъй като опитва да си върне треньорското доверие. Както е известно, от началото на есенния полусезон Ратников е със статут на резерва и по-често не влиза в групата за мачовете, защото не е убедил Генов, че ще му свърши работа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).