Баскетболистите с победа в последния мач в Стара Загора

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:41 / 08.10.2011
479
Черно море завърши с победа участието си на турнира за Купа Стара Загора. Едва в последния ден варненци успяха да се отчетат след успех със 76-61 над домакина Берое. Така черноморци останаха на трето място, а старозагорци са последните, като и двата тима са с по една победа и две загуби.
Варненци заложиха на прекалено много стрелби от тройката, като имаха 34 опита и 10 успешни. Общо обаче те имаха цели 27 опита за стрелба повече от съперника и това в крайна сметка им помогна за победата. Беройци също така направиха двойно повече грешки и в края не успяха да се противопоставят на противника си. Иначе Черно море направи своят удар през второто полувреме, като след първото домакините имаха преднина. След почивката обаче играчите на Любо Минчев показаха, че са по-класният отбор и взеха победата.
Тихомир Желев бе най-резултатен за победителите с 20 точки. Милчо Борисов добави 16, а с по 11 и 7 борби се отчетоха Симеон Илиев и Николай Колев.
За домакините трима състезатели отбелязаха по 10 точки - Сергей Цветков, Петър Загоров и Борис Маринов.


Източник: BGbasket.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).