Лъвовете с 10 души на турнир по ММА в Сливен, треньор от клуба ще е съдия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:54 / 11.10.2011
1985
Треньорът във варненския клуб по ММА (свободни боеве) "Лъвовете“ Борислав Ованезов е поканен да съдийства на силен турнир в Сливен. Надпреварата е тази събота, а участие ще вземат бойци от цяла България. "Лъвовете“ ще бъдат представени от пълен отбор от 10 състезатели във всички категории.
"Поканиха ме да съдийствам и ще имам възможност да наблюдавам техниката на нашите конкуренти“, заяви за "Народно дело“ Ованезов. Той е майстор на спорта по бокс и кикбокс, завършил е Национална спортна академия с профил треньор по бокс и магистратура по психология на спорта. В момента Борислав учи втора магистратура по съдебни криминалистически експертизи във ВСУ "Черноризец Храбър“, където ръководител му е Йонко Кунчев, от когото черпи професионални знания.
Варненският треньор очаква силно представяне на "Лъвовете“ в Сливен. "Направихме изключително добра подготовка с колегите ми Светослав Желев и Милен Петров и мисля, че ще станем за втори път тази година отборен първенец. В състава ни са много златни медалисти от републиканското в Хасково преди пет месеца. Нашият спорт изисква изключителна дисциплина и мотивация и не можем да си позволим да не сме във форма. Това състезание ще определи и титулярите в националния отбор по ММА на България“, завърши Ованезов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).