Пламен Алексиев излиза срещу Рилски спортист

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:29 / 13.10.2011
353
Плеймейкърът на "Черно море“ Пламен Алексиев ще пътува с отбора за Самоков, където в неделя варненци гостуват на "Рилски спортист“ в първия си мач от Националната баскетболна лига. Най-опитният в състава на "моряците“ се възстановява дълго време от контузия и пропусна всички мачове от подготовката. Той обаче вече е много по-добре и ще помогне на тима си във важния сблъсък. "Пламен трябва да играе, защото нещата се развиха така, че той е единственият ни истински изграден плеймейкър. А това е един от най-важните постове, да не кажа най-важният. Алексиев е много добър баскетболист за пределите на България и се надявам, че тази година ще направи много силен сезон“, каза Симеон Варчев.
Той е доволен, че привлечените от юношеската формация таланти Николай Стоянов и Андреан Мавров са показали добри качества. Те вече са част от мъжкия състав и Любомир Минчев ще разчита на тях. Варчев съжалява единствено за контузията на Денислав Вутев. 17-годишният център се възстановява от операция и ще отсъства от игрището до Нова година.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).