Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Стефан Генов: В патова ситуация сме, трябва да отложат мача
Автор: Екип Varna24.bg 15:00 / 18.10.2011Коментари (0)740
©
Наставникът на Черно море Стефан Генов призна в интервю за Дарик и Гонг, че се намира в патова ситуация покрай неяснотата около мача с Калиакра и наближаващия в петък двубой с ЦСКА.

Според него хората, организиращи първенството, трябва да гледат прогнозата за времето и при лоши метеорологични условия срещите да се отлагат предварително. Той даде за пример Англия, където бе отложен цял кръг.

"За наше съжаление пътувахме вчера напразно. Днес не би трябвало да има мач, но отново трябва да пътуваме, така пропускаме два тренировъчни дни, а в петък имаме много важен мач с отбора на ЦСКА. Очевидно беше вчера, че и днес ще е същото.."

"Все пак има съдии - зрели и отговорни хора, както и делегатите. Могат на място да преценят, че ситуацията на другия ден няма да се промени. И с оглед на прогнозите, даже и по-тежко да стане. Защо трябва да се пътува отново, това са нови разходи."

"В патова ситуация съм. Предвидил съм за днес тренировка, но ако случайно мачът се играе какво да правим. Трябва да направя едно леко разкършване, но този ден е загубен за мен. Вчера също. В неделя имахме лека тонизиращо тренировка , значи аз целият седмичен цикъл съм го пропуснал и в петък трябва да съм готов за мача с ЦСКА, докато те са имали пълна седмична нормална програма."

"Трябва, когато има такива лоши метеорологични условия срещите трябва да се отлагат предварително. Не е нужно да пътуват отборите. Това са разходи за отбора, а и за домакините, за посрещането на съдиите. Ето в Англия отлагат цял кръг, а ние тука трябва да умуваме. Нещата се очевидни. Хората, които организират първенството трябва да гледат прогнозата за времето", коментира Стефан Генов.

Междувременно Гонг научи, че от Черно море още вчера са изпратили писмо до Спортно-техническата комисия на БФС с предложение мачът директно да бъде отложен за по-нататък във времето, тъй като още вчера атмосферните условия ясно са показвали, че и днес няма как мачът да се проведе, защото няма условия за провеждане на футболна.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: