Генов: Ще се опитаме да нарушим негативната традиция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:45 / 26.10.2011
591
Старши треньорът на "Черно море“ Стефан Генов се надява тимът му да развали неприятната традиция в мачовете срещу "Локомотив“ в Пловдив. Варненци нямат нито една победа в "А“ група в досегашните си гостувания под тепетата срещу този тим. "Знам, че е така. Всеки път, като се гостува там, се казва, че трябва да се развали традицията. Дано най-накрая това стане“, каза Генов.
Според него най-силните качества на "железничарите“ са свързани с офанзивата, както и с публиката. "Имат 3-4 офанзивни футболисти, които имат страхотни качества и голяма бързина. Освен това публиката им помага много и винаги ги вдига“, каза треньорът.
Наставникът призна също, че двубоят е малко по-специален за него, тъй като повече от 30 години от живота му са минали именно в "Локомотив“ (Пд). "Това е така, но въпреки всичко аз работя в "Черно море“ и ще направя това, което зависи от мен, за да може моят клуб да победи“, категоричен бе наставникът.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).