Жоро Илиев: Голът ни не беше от засада

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
18:20 / 27.10.2011
851
Капитанът на Черно море Георги Илиев изрази своето недоволство от рефера Никола Попов, който ръководи мача на моряците срещу Локо Пд завършил 1:0 в полза на смърфовете. "Ще си вземем поуки. Щом сме паднали, сме виновни футболистите. Но съдията за някакви глупости гони 20-годишно момче, което тепърва ще играе голям футбол. Имаше много грешки на реферите. При нашето попадение нямаше никаква засада, но ще трябва да се гледа повторение и след това да се коментира. Ще е много грозно голът да е чист и картонът да е никакъв", коментира Георги Илиев отмененото попадение на Черно море и червеният картон на младия Янчо Андреев.

Попитан дали Черно море може да печели без централния си нападател Ермес Паломино, който днес не игра за моряците, Илиев заяви: "Не сме отбор, който разполага с 15 суперкласни футболисти. Всеки основен играч е важен и при негово отсъствие класата пада."


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).