Сашо Янев: Ще си тръгна само при много добро предложение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:10 / 28.10.2011
307
Едно от най-коментираните имена в родния баскетбол през това лято бе Александър Янев. Звездата на "Черно море“ бе пред напускане на варненци, като имаше оферти от грандовете "ЛУКойл Академик“ и "Левски“, както и от три чуждестранни клуба. В крайна сметка националът започна сезона във Варна и по всичко личи, че ще остане тук. "Ще напусна "Черно море“ само ако получа някакво много добро предложение. Мога да кажа, че на 70 процента съм тук. В родния ми клуб имам възможност да се развивам“, каза Сашо.
Симеон Варчев пък похвали таланта освен за спортните му качества, а и за личностните му. "Сашо освен добър баскетболист е и добро младо момче, което мисли. Най-важното е, че се съветва. Ако ще ходи някъде, трябва да е на място, където ще има гаранции,че ще играе постоянно. Никого не съм спирал, ако е искал да отиде да играе другаде. Ако утре се обадят от "Панатинайкос“, го пускам, ако разбирате алегорията ми“, каза Варчев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).