Дидо Дончев още виси с картони

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:11 / 31.10.2011
410
Дончев още "виси" с картони

Двата жълти картона на Диян Дончев в Сливен се броят за един червен в БФС, което означава, че защитникът ще продължи да "виси" с четири жълти картона. След като пропусне домакинството с "Ботев" в неделя, Дидо ще се завърне на терена при гостуването на "Любимец", но при следващ жълт картон ще бъде наказан за още една среща.
За "Народно дело" Дончев разкри, че Румен Димов обмислял да го смени, след като го декокирали в жълто, за да го предпази от изгонване. Ако това беше станало, Дидо щеше да изчисти картоните си и да започне на чисто.
"Не е за вярване какъв първи жълт картон ми вдигна реферът Никола Попов в Сливен. С него се познаваме и го попитах как е възможно да бърка по този начин. За втория картон нямах избор, защото техен играч се откъсваше сам и можеше да ни вкара гол. Трябваше да го фаулирам", заяви Дидо. С четири жълти картона "виси" и Георги Динков


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).