Тодор Марев: Очаквам първи гол от Миро Манолов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:23 / 02.11.2011
1027
Легендата на "Черно море“ Тодор Марев прогнозира, че срещу "Берое“ Мирослав Манолов ще вкара първия си гол след завръщането на терена. Както е известно, Миро не игра близо 2 години до началото на август. "След трите операции и дългото отсъствие бе нормално Миро да изпитва естествен страх и да пази болното си място. Той обаче преодоля този период, навлиза във форма и е време да вкара. Пожелавам му да се отпуши срещу "Берое“ и вярвам, че ще го направи, защото е добро момче и истински професионалист“, каза за "Народно дело“ Марев. Последният смята, че "моряците“ не само ще бият заралии, но ще го направят поне с два гола разлика. "Време е след три безплодни мача на "Тича“ отново да покажем резултатност. Отчитам, че съперникът е във възход, а Илиан Илиев натрупа треньорски опит и познава добре обстановката в родния ни клуб, но въпреки това смятам, че ще победим минимум с 2:0“, допълни рекордьорът по изиграни мачове за "Черно море“.
Марев изрази съжаление, че контузиите на основни футболисти са прекъснали възхода на тима: "Липсата на Паломино и други наруши синхрона. На тяхно място също влязоха момчета с качества, но не можаха да се адаптират към играта на другите и се получи дисбаланс, който не ни позволи да продължим така, както започнахме есента.“


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).