Ваня Стамболова, Одесос и Джорджия Кадоглу №1 за септември

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:05 / 02.11.2011
517
Лекоатлетката Ваня Стамболова и отборът по плажен футбол "Одесос-Хидроремонт“ бяха определени за №1 в анкетата за спортист и отбор на Варна за месец септември.

Бегачката на "Черно море-Атлетик“ стана шеста на световното първенство в корейския град Даегу, което бе и най-силното представяне на българската делегация на шампионата. Ваня събра общо 10 гласа в анкетата, а по един вот отидоха при футболиста на "Черно море“ Георги Божилов и кикбоксьора на ТИМ Кристиян Георгиев. Стамболова е на подготовка в чужбина и поради тази причина наградата й взе главният треньор в "Черно море-Атлетик“ Бончо Бонев.

В класацията за отбор на септември 6 гласа получи "Одесос“, който взе два трофея през месеца – "Актив бийч сокър“ и Купата на България по плажен футбол. Любопитното е, че в самия край на август варненци станаха и шампиони на България и така направиха своеобразен требъл само в рамките на 16 дни. Три вота отидоха за шампионите на България по тенис "Черно море-Елит“, а два – за спортен клуб ТИМ (бойни спортове). Наградата на "Одесос“ получи играещият треньор Симеон Христов.

Звездата в това издание на допитването бе "златната рибка“ на България Джорджия Кадоглу. 13-годишната плувкиня бе избрана за №1 на Спортното училище "Георги Бенковски“ и спечели рекордните 88,79% от гласовете в онлайн анкетата на сайта www.sportistnavarna.com. Тя взе бронзов медал на биатъл (плуване и бягане), като остана само на една десета от второто място. Награда получи и личният й треньор Валентин Пантелеев. До края на годината на Джорджия й предстоят още 3-4 международни състезания.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).