Счупиха стъклата на колата на "Варна спорт"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:06 / 06.11.2011
947
Предното и страничното стъкло на "Варна спорт" бяха счупени тази нощ. На снимките виждате огромното бетонно блокче с което е блъскано по предното стъкло. После бетонът е хвърлен през страничното и е паднал зад седалката на шофьора. Собственикът на автомобила пусна сигнал в първо управление, откъдето дойдоха и взеха отпечатъци на вандалите от камъка и автомобила. Нападението е заснето от камерата, която е над вратата на съда, на 5 метра от автомобила.
"Нищо не откраднато. Колата даже беше отключена и ключът бе на таблото. Спокойно можеха да я подкарат. Те обаче са целяли да чупят стъклата. Вероятно извършителите са фенове на футбола", написа в жалбата до полицията собственикът на www.varna-sport.com Валентин Великов.
"Имаме нова система за разкриване на извършителите на битовата престъпност. Отпечатъците им влизат в компютъра и рано или късно ги откриваме", обясниха от полицията.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).