Боян Илиев: Оттук нататък гоним максимума

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:50 / 08.11.2011
584
Ден след победата над "Ботев“ Боян Илиев заяви, че тя вече е забравена и всички в "Спартак 1918“ мислят само за оставащите три есенни мача. В тях тимът гостува на "Любимец“, приема "Нефтохимик 1986“ и завършва годината в Силистра.
"Имахме нужда от тези три точки, за да си върнем самочувствието и увереността в силите. Хубаво е също, че ги спечелихме срещу един от най-силните в групата. Тази победа обаче вече я забравихме и се настройваме за още три битки“, заяви за "Народно дело“ Боцето. Последният гарантира, че ще гонят максимума срещу "Любимец“, бургазлии и "Доростол“. "Никой не може да каже дали ще вземем още три победи, но ще направим всичко възможно да спечелим колкото се може повече точки, за да зимуваме спокойно“, допълни Илиев. Той призна още, че за него е без значение дали ще го използват като защитник или халф. "Играл съм на всички постове без вратарския и единствено треньорът ще преценява къде съм най-полезен. За мен е важно да съм в оптимално състояние, да оправдавам доверието и отборът да върви нагоре“, каза още Боцето.
Както е известно, срещу "Ботев“ футболистът излезе на терена, въпреки че дни по-рано погреба майка си. "Това е най-тежката ми загуба в живота. Майка ми даде добро възпитание и ме направи човек. На терена ще продължавам да играя и за нея, а в живота ще отстоявам всичко, на което ме научи“, завърши Боцето.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).