ДЮШ на Черно море мачка на три фронта

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:08 / 10.11.2011
578
Въпреки че гостуваха и трите отбора от ДЮШ на варненския Черно море се класираха за ¼ финалите в турнира за Kупата на БФС.
Родените през 1994 г. разгромиха връстниците си от Славия с убедителното 4:1, а наставникът им Тодор Каменов заяви пред клубния сайт, че е доволен от показаното на терена и очаква следващия съперник . На изкуствения терен на стадиона в столичния квартал “Овча купел" моряците отказаха белите още след първите 20 мин на двубоя, като поведоха с 3:0. Автор и на трите попадения бе Атанас Илиев, след перфектни асистенции на плеймейкъра Бекир Расим. Атракциите на гостите продължиха и след почивката, като Илиев уцели гредата след ефектна задна ножица, а в 55-ата мин отбеляза и четвърти гол. Домакините все пак стигнаха до почетно попадение малко преди края.
Родените през 1996 г. млади моряци пък отстраниха след дузпи с 4:2 шампиона ЦСКА. Треньорът им Иван Николов обаче съжаляваше, че не са сторили това още в редовното време. Срещата се игра пред погледа на националния селекционер в тази възраст Методи Деянов на тежкия терен в комплекс Царско село в столицата, като гостите пропуснаха да наклонят везните в своя полза преди да стигнат до рулетката на дузпите. Там точни за варненци бяха Кристиян Пешков, Мартин Костадинов, Танел Мусин и Александър Йовчев, а вратаря Атанас Найденов отчая армейците, като спаси два удара от бялата точка.
Родените през 1998 г. малчугани водени от Калоян Георгиев затвърдиха успеха на ДЮШ на Черно море, след като елиминираха Ботев Пд с 2:0. Те показаха завиден хъс и мъжество на терена в Катуница и заслужено продължават напред. Още в 1-ата мин голмайстора Валентин Йосков откри резултата, а след няколко пропуска довърши канарчетата с второ попадение в 30-ата мин.
Жребият за ¼ финалите е на 15 ноември.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).