Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Черно море си тръгна само с точка от Севлиево след 0:0 с Видима
Автор: Екип Varna24.bg 16:34 / 11.11.2011Коментари (8)1186
© studiodechev.com
Отборът на Черно море завърши 0:0 като гост на Видима в първия мач от фаталния 13-и кръг на "А“ група. Варненци не спечелиха една точка, а изгубиха две, тъй като през първото полувреме изпуснаха четири голови положения. Мирослав Манолов и Ермес Паломино на два пъти имаха шанс да открият, но не вкараха.
След почивката на терена се появиха Жоро Илиев, Веско Марчев и позабравеният Даниил Ратников, но и те не помогнаха на своите да вкарат гол. "Моряците“ имаха териториално предимство, но нямаха идея как да превземат вратата на съперника. Играчите от Севлиево пък заиграха по-здраво в отбрана и напред търсеха всяка възможност за гол. Златният шанс беше пропуснат от Руслан Иванов в 65-ата минута, когато вратарят на варненци Илко Пиргов отрази бомбен шут.
С това реми отборът на Стефан Генов пропусна възможността да се доближи само на точка до петия в класирането Левски. Видима от своя страна остава над последните два тима в класирането Калиакра и Светкавица.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
стефан геноввввв ЗА НИЩО НЕ СТАВАШШШШШ.....
-1
 
 
според мен Гочето трябва да ме замени като тренер!! Разбира ги нещата, стратег е! ще пусне изброените юноши и всеки ще ни пълнят кошницата с по 4-5 гола..хах! Гоче мн. истини си написал, ама Янев слаб? примери си температурата!
+1
 
 
За мен се работи против Черно море. Грешка номер 1 на Стефан Генов - Изгонването на перспективните юноши Данаил Граматиков, Николай Илиев, Николай Колев и Мартин Христов. За сметка на това се налагат като титуляри бездушници като Дончо Атанасов , Ивелин Янев, Цветан Йотов, Християн Попов, Веселин Марчев, Данаил Ратников и други подобни, които са по-слаби от гореспоменатите юноши.За мен Николай Илиев е по-добър от Янев, Николай Колев в дубъла от 33 мача - 38 гола - ЗАЩО ГО ГОНИШ - ЕТО ТИ ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ! ЗАЩО ГОНИШ ГРАМАТИКОВ И НАЛАГАШ ЙОТОВ И ПОПОВ , които са по-слаби от Граматиков, при положение , че Граматиков игра в Лудогорец и лятото го искаха??? Защо гониш Мартин Христов и на негово място оставяш бездушника Дончо????? Защо вместо Румен Николов пускаш бездарника и слабака Марчев , от който не става нищо и който ако беше добър , сега щеше да е в Локомотив Пловдив?????!!!!????? ОМРЪЗНА МИ ДА ВИКАМЕ ДАЛЕЧ ПО-СЛАБИ ФУТБОЛИСТИ ОТВЪН , ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ЮНОШИТЕ НИ НЕ СА ПО-СЛАБИ ДАЖЕ НАПРОТИВ ИГРАЯТ С ХЪС И ЖЕЛАНИЕ , ОТКОЛКОТО БЕЗДАРНИЦИТЕ КАТО ДОНЧО, МАРЧЕВ, РАТНИКОВ, ЙОТОВ И Т.Н. Ами мача в Пловдив срещу Локото сами се бихме ипаднахме умишленио. Как може да почваш с десен бек Янчо Андреев, при положение , че той никога не е играл десен бек а десен халф, а Мишо Лзаров е играл десен бек срещу Щутгарт, а Станислав Стоянов е играл дълги години десен бек в Черно море. Виждаш че има жълт картон и е притеснен - ВЕДНАГА ГО СМЕНЯШ СЪС СТЪНИ ИЛИ ЛАЗАРОВ!!!!! Локото повежда с 1:0 ти ми вадиш Манолов и Божилов и ми вкарваш Марчев и Д.Петков за да пазиш резултата?????!!!!!????? Срещу Локо Пловдив сами се бихме и паднахме УМИШЛЕНО!!Срещу Видима пак същата работа пускаш бездушниците Дончо , Марчев, Ратников , Янев и т.н. вместо Капитанов, Тошко Колев , Румен Николов? Стефан Генов или не разбира или има някаква изгода от това да пуска пловдивските протежета!!!?????!!?????В Пловдив САМИ СЕ БИХМЕ, ПО СЛАБ ЛОКО ПД НЕ БЯХ ВИЖДАЛ!!!!! В СЛУЧАЯ Дончо Атанасов,Ивелин Янев, Цветан Йотов, Християн Попов, Веселин Марчев, Данаил Ратников и другите бездарници и Стефан Генов ВЪН ОТ ЧЕРНО МОРЕ!!!!! НАЗНАЧАВА СЕ ТОДОР МАРЕВ ИЛИ ЧОВЕК , КОЙТО ДА НАБЛЮДАВА ДЮШ НА 19 И 17 ГОДИШНИТЕ И ДА СЕ НАЛАГАТ ПО 2-3 МОМЧЕТА. По-добре така, отколкото бездушници, които не знаят къде се намират и разхождат фланелката!Юношите ни мачкат ЦСКА, Левски , и много други отбори, а мъжете треперят от Видима Раковски Севлиево, които второто полувреме ИЗТЪРВАХА ДА НИ БИЯТ????? СТИГА!!!!!ВРЕМЕ Е ДА НАЛАГАМЕ ЮНОШИТЕ СИ , А НЕ ПЛОВДИВСКИ ПРОТЕЖЕТА, ЗАЩОТО ИМАМЕ МНОГО ДОБРИ ЮНОШИ , КОИТО ЩЕ ИГРАЯТ С ХЪС И ЩЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ДА СЕ ИГРАЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ!!! Георги Василев - Гочето
+1
 
 
и как си мислиш че с този състав ще биеш ве геноооооввввв...нещастник...как може да пускаш теч тролеии от пловдивв...ти болен ли сииии....резолтата е напълно нормален...на нищо не ставаш....купи си очила....не виждаш ли че за нищо не стават...също като теб.....смешник...айде изчезваййййй....
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: