Спортни асове откриха новия салон в училище "Васил Априлов"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:31 / 12.11.2011
725
Варненското Основно училище "Васил Априлов“ откри напълно ремонтирания си салон с тържество вчера. На него присъства Веселина Иванова, началник-отдел "Образование“ в община Варна, която пожела на добър час на школото. Събитието бе уважено и от няколко известни представители на варненския спорт – треньора на баскетболния "Черно море“ Любомир Минчев, националите Пламен Алексиев и Сашо Янев и Васил Кьосев, шефа на детски футболен клуб "Делфините“ Илко Станчев и вратаря на "Спартак 1918“ Генко Славов. Последният подари футболна топка на учениците от името на футболния клуб, за който играе.
Всички гости аплодираха програмата от спортни игри, мажоретна продукция, песни и танци, която домакините бяха подготвили по случай откриването. Лентата на ремонтираното съоръжение пък бе прерязана от директорката на "Васил Априлов“ Петя Кателиева и шестокласничката Моника Неделчева, която е състезателка по художествена гимнастика и е включена в отбора на "Олимпийски надежди“.
Сумата, която е вложена в ремонта, е 25 000 лв. Тя е събрана от отдаването под наем на салона през годините, както и от спестени средства от бюджета на училището.
След края на тържеството учениците обградиха спортните звезди, които не отказаха автограф или снимка за спомен на нито едно дете.


Източник: Народно дело


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).