Любо Минчев: "Балкан“ ще излезе с друго лице във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:45 / 12.11.2011
318
Старши треньорът на баскетболния "Черно море“ Любомир Минчев очаква труден мач срещу "Балкан“ от 5-ия кръг на Националната лига. Срещата е днес от 17,30 ч. в зала "Конгресна“ на ДКС във Варна. "Трябва да подходим сериозно. Ние сме отбор, който, ако не играе всеки мач на максимума от възможностите си, трудно ще разчита на успех. Баскетболистите на "Балкан“ направиха много слаб мач в последния кръг (бел.авт. - загуба с 62:84 от "Рилски спортист“ в Ботевград) и сега ще дойдат във Варна с различно лице и пределно мобилизирани. Ще искат да си наваксат пропуснатото. Не вярвам да направят втори пореден слаб мач, така че ние трябва да покажем максимума си“, каза за "Народно дело“ Минчев.
Той призна, че в тима му е имало здравословни проблеми през седмицата. Най-сериозният е бил свързан с Тихомир Желев, но към момента всички са на линия за двубоя и никой няма да отсъства.
Преди тази среща "Черно море“ има две победи и две загуби, докато ботевградският тим е само с един успех в първите си четири мача.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).