Спартак 1918 си тръгна с точка от Любимец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:00 / 12.11.2011
879
Спартак 1918 си тръгна с точка от Любимец, завършвайки 0:0 с местния тим в среща от 12-ия кръг на Източната "Б" група. Мачът не предложи почти нищо интересно на зрителите по трибуните, като двата отбора внимаваха повече да не допуснат гол, от колкото да отбележат. Именно заради това чистите голови положения пред една от двете врати бяха сведени до минимум. Домакините имаха териториално предимство, но не успяха да преодолеят сгъстената отбрана на варненци.
Двубоят започна с опасна атака на Спартак, но ударът на Беадир Беадиров излезе в аут. Любимец отговори с шут на Антон Огнянов, но също неточен. Последваха тягостни минути, в които на терена не се случваше абсолютно нищо интересно. В заключителните минути на мача домакините упражниха натиск. Първо удар на капитана им Емил Петков мина на сантиметри от гредата, а след това вратарят на Спартак Мирослав Марков отрази шут на Огнянов.
След продължително лекуване на контузия в състава на соколите се завърна Иван Александров. Той се появи след почивката, но не успя да помогне на своите в атака. Със спечелената точка варненци събраха 10 пункта, но продължават да се намират на предпоследното място в класирането. В следващия кръг Спартак приема Нефтохимик.

Съставът на Спартак 1918: Марков, Луго, Венков, Тодоров, Илиев, Желязков, Кателиев, Беадиров (Пл. Иванов), Смирнов, М. Петров (Александров), Димов (Илчев)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).