Иван Александров: Спартак 1918 тръгва нагоре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:14 / 15.11.2011
500
Убеден, че "Спартак 1918“ е преодолял игровата криза, е Иван Александров. Както е известно, нападателят се завърна на терена след 42 дни при 0:0 в Любимец. "Това, което виждам като игрово поведение в последните ни два мача, ме прави оптимист и смятам, че вече сме тръгнали нагоре. На терена отделните линии са близо една до друга, всички си помагат, стремят се да мислят по-бързо, да се движат повече и да комбинират помежду си“, заяви за "Народно дело“ Иван. Последният смята, че през този сезон целта им е да продължат да се развиват в положителна посока като футболисти и отбор.
Александров съжалява, че не успял да вкара първия си гол за спартаклии миналата събота, но смята, че срещу него е извършено нарушение за дузпа. "Скочихме за висока топка с последния в защитата на "Любимец“. Аз станах първи и се откъснах сам, а той при падането си ме препъна. Съдията обаче бе далеч и е възможно да не е видял добре ситуацията. Диян Кателиев му казал, че няма логика да падам, защото съм щял да вкарам гол, а той отговорил: "Нямаше фаул“, допълни Александров. Футболистът не е притеснен, че играе с шина на счупената си преди месец и половина ръка: "Тя е лека и безобидна. Няма опасност да нараня съперник. Поставена ми е, за да не се размести евентуално костта ми при падане или съприкосновение. Лично аз обаче не чувствам страх. Много ми се играе футбол. Играе ми се за "Спартак 1918“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).