Черно море с двама бранители срещу Светкавица

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:03 / 18.11.2011
630
Едва двама номинални бранители попаднаха в групата на Черно море за домакинството на Светкавица, поради простата причина, че наставникът Стефан Генов не разполага с повече. Единствените здрави защитници на негово разположение са Александър Александров и Михаил Лазаров. Десният бек Сашо Александров е наказан, а Росен Колев и Ивелин Янев отпаднаха заради травми. Както е известно пък, Цветан Йотов е трайно контузен и пропуска мачовете до края на сезона.
Така защитата на моряците ще има доста експериментален вид утре. Очаква се като десен бек да играе Янчо Андреев, чиято традиционна позиция е десен халф. Той игра като краен бранител срещу Локомотив в Пловдив, където обаче не се представи никак добре. Съществува възможност на неговото място да се появи и опитният Станислав Стоянов, който е доказал, че може да играе успешно на доста позиции. Александров и Лазаров ще са в центъра на защитата, а Християн Попов ще бъде преквалифициран като ляв бек.
Аут за мача е и Самуел Камазола, който също е наказан. Стефан Генов пък се отказа от услугите на Даниил Ратников. В групата обаче бе включен Дончо Атанасов, за когото се смяташе, че твърдо пропуска срещата.

Групата на Черно море:
Вратари: Илко Пиргов, Петър Денчев
Защитници: Янчо Андреев, Александър Александров, Михаил Лазаров
Халфове: Георги Илиев, Димитър Петков, Илиян Капитанов, Дончо Атанасов, Християн Попов, Веселин Марчев, Виктор Митев, Станислав Стоянов, Симеон Симеонов
Нападатели: Хермес Паломино, Георги Божилов, Румен Николов, Мирослав Манолов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).