Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Марто Христов: Ще е страхотно да стъпя пак на "Тича"
Автор: Екип Varna24.bg 19:59 / 18.11.2011Коментари (1)791
©
Надеждите на Светкавица за успешно представяне в утрешната среща с Черно море са свързани с...... върл фен на моряците. Крилото Мартин Христов никога не е крил пристрастията си и е известен с привързаността към родния клуб. От 4 години вече не е в Черно море, но когато има възможност не пропуска да е на трибуните на "Тича". Така например през пролетта, когато бе без отбор след разпадането на Черноморец Балчик, Христов подкрепяше моряците във всеки техен домакински мач. Сега отново ще има възможност да излезе на любимия си стадион, но този път като футболист на гостуващия състав.
"Изобщо няма да ми е леко да се изправя срещу Черно море. Радостен съм обаче, че отново ще играя на "Тича" пред тази страхотна публика, пък макар и от другия отбор. За мен този стадион е нещо специално", сподели бързоногият играч.
През лятото Христов бе за кратко при моряците, но Стефан Генов се отказа от услугите му и той пое към Светкавица. "В настоящият ми тим са събрани доста млади момчета. Бюджетът ни е малък, но всички са амбицирани да се докажат и евентуално да отидат в по-големи клубове. В последните кръгове бележим израстване и Черно море няма лесно да стигне до трите точки", каза още Марто. Той все пак призна, че домакините са абсолютен фаворит преди двубоя. "Отборът разполага с доста качествени изпълнители и с един от най-добрите халфове в България - моя добър приятел Георги Илиев", категоричен бе Христов. С неговото дейно участие е свързан един от най-паметните мачове на Черно море през последните двайсетина години. През пролетта на 2006 г. в среща за купата моряците отстраниха с 3:2 след продължения Левски, който тогава стигна четвъртфинал в Купата на УЕФА. Христов откри резултата и бе неудържим по фланга.
Според настоящия футболист на Светкавица, тимът от Търговище има всички шансове да остане в "А" група. "Може за мнозина това да звучи налудничаво, но аз съм убеден в думите си. През пролетта имаме далеч по-лесна програма. Приемаме и петте по-слаби отбора в първенството и ако си вземем тези мачове, плюс няколко точки навън, ще се задържим в елита", допълни Мартин Христов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ИСКАМ МАРТИН ХРИСТОВ В ЧЕРНО МОРЕ!!!!!! НЕ НА ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА В ЧЕРНО МОРЕ! ГЕНОВ - ИЛИ НАЛАГАЙ ЮНОШИТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ И МАХАЙ СВОИТЕ ПРОТЕЖЕТА КАТО АТАНАСОВ, МАРЧЕВ, ЙОТОВ, ПОПОВ И Т.Н. ИЛИ СИ ЗАМИНАВАЙ ОТ ТИЧА!!!ВРЕМЕ Е В ОТБОРА ДА ИГРАЯТ ФУТБОЛИСТИ СЪС СЪРЦА, А НЕ МЪРТВИ ДУШИ!САМО ЧЕРНО МОРЕ!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: