Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Пастата поряза децата на Черно море срещу Левски
Автор: Екип Varna24.bg 17:23 / 24.11.2011Коментари (1)687
© chernomorepfc.bg
Съдията Стефан Спасов буквално се подигра с труда на играчи на Черно море в ¼-финален двубой от турнира за купата на БФС при децата родени през 1998 г. Левски елиминира варненци с 4:2 с любезното съдействие на съдийската тройка, пише официалният сайт на моряците. Варненци повеждат в 16-ата мин чрез Валентин Йосков, но в 26-ата сините изравнят резултата. Веднага след почивката Момчил Петров отново извежда гостите напред, а Йосков нацелва гредата. Виждайки накъде отиват нещата тук Стефан Спасов решава да вземе развоя на мача в свои ръце. Първо отсъжда несъществуваща дузпа за 2:2, а малко по-късно признава попадение за домакините – въпреки че топката дори не стига до голлинята. Младите моряци, които нямат загуба в официален мач от 2 години и 4 месеца в своята възрастова група, обаче не падат духом и продължават да атакуват. Така след няколко обратни отсъждания се стига до втора дузпа в полза на Левски  и сълзи на отчаяние и гняв в очите на победените.
Наставникът на Черно море  Калоян Георгиев и колегата му Радослав Боянов заявиха пред клубния сайт,  че през цялата си кариера не се виждали такова тенденциозно съдийство и трудно  ще мотивират за в бъдеще малчуганите да продължат да изпитват радост от играта  и да играят феърплей.


Черно море: Христо Ковачев,Валери Христов,Александър Михайлов,Мартин Петров,Христо Илиев,Костадин Димитров, /62-Тихомир Трифонов/, Габриел Атанасов/60-Божидар Христов/, Юнуз Юнуз,Валентин Йосков, Кристиян Събев, Момчил Петров.

Междувревенно, срещата от 17-ия кръг на Елитната ни група до 19 г между Черно море и Сливен е пренасрочена за 29 номеври от 14.30.


Източник: chernomorepfc.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: