Спартак гони победа над румънци в Европа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:30 / 24.11.2011
276
Дори само една победа над "Караш-Северин“ в "Чалъндж къп“ ще е успех за хандбалистите на "Спартак“. Това заяви играещият вицепрезидент на варненския клуб Росен Добрев пред медиите. В събота варненци гостуват на румънците в първи 1/16-финален мач в Решица от 12 ч. Реваншът е на 3 декември в двореца.
"Ще търсим добър резултат в първия мач, а във Варна ще бъдем подкрепени от феновете на футболния "Спартак“. Аз обаче искам да призова всички фенове на спорта в града ни да ни помогнат“, заяви Добрев. Последният разкри, че всеки закупил билет за реванша във Варна ще може да участва в томбола с атрактивни награди. Цената на входните талони ще е 3 лв. 
Добрев благодари на спонсорите, без които участието на "Спартак“ в евротурнирите нямаше да е факт, и призна, че не са имали късмет при жребия. "При повече шанс щяхме да срещнем по-лек съперник. Но както и миналата година, сега също се паднахме със силен отбор. Това обаче има и положителна страна. Срещу силните ще натрупаме опит и обиграем тим, който занапред ще ни трябва в тези турнири. Това е нашата цел“, завърши Добрев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).