Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Баскетболистите ще играят за публиката срещу Левски
Автор: Екип Varna24.bg 17:41 / 24.11.2011Коментари (0)604
© Радост Георгиева
Вторият срещу третия в Националната баскетболна лига ще се изправят в събота един срещу друг в Двореца на културата и спорта във Варна. В 17,30 в зала "Конгресна" ще премерят сили гостите от Левски срещу домакините от Черно море, като аут от състава на моряците ще е Николай Колев, поради здравословни проблеми. Старши треньорът на варненци Любомир Минчев заяви на пресконференция днес, че мотивацията е на ниво и се надява на добра игра срещу "сините". "За всеки един отбор, откраднал нещо от Лукойл и Левски, ще е голям плюс за класирането му. Имаме здравословни проблеми, някои са болни, други контузени, но се надявам момчетата да са на линия в събота“ заяви Минчев, който стартира кариерата си на старши треньор именно в Левски. "Да, играят вторият и третият, но разликата в класите е доста голяма. За нас показателно е как се представяме точно срещу такива отбори, като предстоящия ни съперник. От психологическо естество можем само да спечелим от този мач", каза Любо Минчев, като не предпочете да отговаря на въпроса за предимствата и слабостите на единия или другия тим. Той обаче отчете, че "сините" имат предимство в подкошието.
Заместник председателят на БК Черно море Симеон Варчев благодари на треньорите и състезателите в клуба за раздаването им в тренировъчния и състезателния процес, въпреки че въпросът със спонсорството все още не е решен. "Благодаря им, че проявяват характер", каза Варчев, като допълни, че днес в отбора ще вземат по половин заплата.
Помолен да направи сравнение на представянето на тима миналия сезон и сега, той отвърна: "В сравнение с периода октомври-ноември 2010, сега играем по-добре. Личи една по-голяма зрялост и по-високо самочувствие. Не съм очаквал, че по това време ще сме трети във временното класиране. Преди момчетата бяха повече дечковци сега са повече мъже".
Варчев се изрази доста любопитно за моментното състоянието в клубовете на Черно море и Левски: "Левски е някъде из небесата, а ние сме на морския бряг".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: