Иван Александров: Отпуших се след лошо счупване

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:57 / 01.12.2011
524
Нападателят на "Спартак 1918“ Иван Александров е доволен, че се отпушил след лошото счупване на ръката му. Първият му гол бе с цената на трите точки за варненци в последния им есенен мач в Силистра.
"За мен е изненада, че се върнах толкова бързо на терена. Счупването на ръката ми бе възможно най-лошо и имаше опасност от ново разместване на костта. Много ме болеше, след като свалих гипса. По-реално беше да съм в състава отново напролет, но стана по-рано. Аз не очаквах да изиграя цял мач срещу "Доростол“, тъй като още нямам сили. За моя радост не само се получи, но и материализирах усилията на другите“, каза за "Народно дело“ Александров. Последният смята, че контузията тази есен е най-тежката в досегашната му кариера: "Късал съм менискус, но тогава се оправих бързо след артроскопия. Сега бе по-сложно. Освен че болеше, ме преследваше и страх при завръщането ми в игра да не пострадам пак.“


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).