Иван Найденов: Спартак 1918 има отбор за елита

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:21 / 03.12.2011
631
Новият помощник-треньор на "Спартак 1918“ Иван Найденов изрази задоволство, че се е завърнал в клуба, и смята, че ще има радостни мигове с него за в бъдеще. "Благодаря на ръководството за гласуваното доверие и ще се стремя да го оправдая. "Спартак 1918“ е възможно най-доброто място за мен в момента и ще ми помогне да се развивам“, каза за "Народно дело“ Найденов.
Той има поглед върху Източна "Б“ група, тъй като работи една година като технически директор в Силистра и затова е изненадан, че спартаклии ще зимуват на осмо място. "Като знам какво могат другите отбори и отчитайки потенциала на "Спартак 1918“, смятам, че класирането му е странно и неадекватно. Варненският тим разполага с футболисти и отбор за елита и вярвам, че напролет ще го покаже. Силите в групата са изравнени, всеки губи точки и изоставането ни от върха не бих казал, че е стряскащо“, допълни Иван. Преди два дни той положи последните четири изпита в НСА за треньорски лиценз "Б“ заедно с Радостин Станев, Златин Михайлов, Стефан Дончев и Станислав Стоянов. Резултатите ще бъдат обявени около Коледа, но най-вероятно няма да има проблем петимата да вземат тапия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).