"Одесос“ посвети успех на бебе

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:07 / 05.12.2011
480
Миналогодишният шампион на Варна "Одесос-Хидроремонт“ победи с 4:1 "Пикадили“ в отложен мач от градското първенство по футзал. Възпитаниците на Симеон Христов почти не срещнаха затруднения срещу противника си и в крайна сметка се поздравиха с успеха. Те посветиха победата на новородения син на своя съотборник Стойчо Попчев, който се появи на бял свят през седмицата. Състезателят и чаровната му съпруга Гергана кръстиха малкия юнак Йордан. Самият Стойчо отпразнува паметното събитие, като вкара един от головете за победата. Останалите, които се разписаха във вратата на "Пикадили“, бяха Боги Марев, Влади Гочев и Цецо Миланов. 
В друг отложен мач "Ескана" постигна втора победа през сезона, след като надви тима на "Бултрас" с 5:3.
Лидер в класирането е "Черно море–Мания" с максимален актив от точки, а на втора и трета позиция са съответно "Одесос-Хидроремонт" и "Гранд Про-Коктейлс", които изостават с осем точки от лидера, но са и с мач по-малко. Този мач е именно двубоят помежду им, който е отложен за неопределена дата.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).